Ingrediënten
Stoofvlees op zijn Vlaams
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Stoofvlees
Textuur van erwt
Textuur van wortel
Textuur van aardappel
Ingrediënt naam
Stoofvlees
-
varkenswangen 20.0 st
-
vetstof 20.0 ml
-
sjalot, fijngesneden 120.0 g
-
appels 100.0 g
-
gerookt spek 100.0 g
-
knolselder 100.0 g
-
honing 20.0 g
-
bruin bier 3.0 fles
-
1/3 Steranijs
-
laurier 1.0 st
-
kardemonpeulen 1.0 g
-
Korianderbollen
-
koud water 500.0 ml
-
boter 50.0 g
-
Geglaceerde Jonge Wortelen
-
Afilla Cress
-
Peper En Zout
Textuur van erwt
-
erwten, diepgevroren 800.0 g
-
water 90.0 g
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 110.0 g
Textuur van wortel
-
wortelpuree, diepvries 800.0 g
-
water 40.0 g
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 160.0 g
Textuur van aardappel
-
water 590.0 g
-
vetstof 100.0 g
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 100.0 g