Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stoofvlees

Textuur van erwt

Textuur van wortel

Textuur van aardappel


 

 

 

...

Bereiding

  1. Stoofvlees

    Verhit de Phase professional with butter flavor en kleur er de varkenwangen in aan.

    Voeg de ajuin, de appel, het gerookt spek en de knolselder erbij en laat eventjes meestoven.

    Blus het geheel met het bier.

    Voeg de Honing, de steranijs, het laurierblad, de kardamon, de korianderbollen, Knorr primerba look en de Knorr primerba tijm.

    Voeg de Knorr 123 kippenbouillon en de Knorr fonds de cuisine bruine fond.

    Voeg het water toe en laat 3 minuten opkoken.

    Laat het geheel afkoelen en trek vacuum.

    Garen gedurende 15 uur op 60°C in een warmwaterbad.

    Zeef de jus en laat deze 1/3 inkoken. Monteren met boter en kruid met peper en zout.

    Bak de varkenswangen krokant.

    Afwerken met afillacress.

    TIPServeer de varkenswangen met jonge wortelen. Serveer er textuur van wortel, erwt of aardappel bij (zie hieronder).

  2. Textuur van erwt

    Meng de ingrediënten voor elke soort apart in een blixer of cutter. Doe de texturen in de gewenste vormen en gaar ze 15 minuten in een stoomoven op 100°C.
  3. Textuur van wortel

    Meng de ingrediënten voor elke soort apart in een blixer of cutter. Doe de texturen in de gewenste vormen en gaar ze 15 minuten in een stoomoven op 100°C.
  4. Textuur van aardappel

    Meng de ingrediënten voor elke soort apart in een blixer of cutter. Doe de texturen in de gewenste vormen en gaar ze 15 minuten in een stoomoven op 100°C.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu