Ingrediënten
Stoofvlees op vlaamse wijze (sous-vide)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/koude-sauzen/8720182299093_BE.H.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-base-froide-sauce-brune-2-x-3-kg/8711200570355NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
Rundvlees, ragout (stoofvlees/goulash) 2.5 kg
-
aangefruite ajuin (lichtbruin) 750.0 g
-
tafelbier 600.0 ml
-
bruine suiker 90.0 g
-
luikse siroop 150.0 g
-
laurierblaadjes 2.0 st