Ingrediënten
Stoofvlees met Piedboeuf
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Vlees
Stoofvleessaus
Afwerking
Ingrediënt naam
Vlees
-
vetstof 200.0 g
-
ajuin centurion, grof gesneden 550.0 g
-
rundstoofvlees 2000.0 g
Stoofvleessaus
-
Piedboeuf, donker 1250.0 ml
-
laurierblaadjes 1.0 g
-
Tijm 1.0 g
-
peterseliestengels 70.0 g
-
Kruidnagels (pc) 4.0 st
-
sneden bruin brood 4.0 st
Afwerking
-
Pickles 50.0 g
-
peperkoek 65.0 g
-
bruine suiker 50.0 g
-
Zwarte peper, gemalen 3.0 g
-
keukenzout 4.0 g