Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Kriek is een Belgisch bier op smaak gebracht met zure kersen, meestal de Morello kers. Het wordt traditioneel gebrouwen in Brussel, op basis van een lambik, ook iets typisch Brussels.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Snijd het konijn in stukken.
    Verhit de Phase en bak het konijn mooi bruin.
    Voeg er de fijngesnipperde ajuin, de Primerba Tijm, Knoflookpuree en de wortelschijfjes aan toe. Laat alles eventjes meestoven.
    Leng aan met de Demi-Glace, het kriekbier en het water.
    Laat het geheel garen onder deksel gedurende 1 uur.
    Haal op het einde van de gaartijd het konijn uit de jus en houd het warm.
    Zeef de jus en warm hem op met de Solo, giet alles nog warm in een spuitfles met een gaspatroon.
    Serveer het konijn, de champignons, de verse zilveruitjes en de jonge wortelen met de schuimsaus.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu