Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Sudderende kippendijen in een romige saus vol groenten – echte winterse comfortfood! De Italiaanse nduja geeft extra pit aan dit gerecht.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Snij het kippendijvlees in de gewenste vorm.
    • Verhit wat vetstof en bak er het kippendijvlees goudbruin in aan, haal het uit de pan en zet opzij.
    • Bak er vervolgens de butternut en kastanjechampignons in aan.
    • Meng ondertussen de room, het water, de nduja, de Knorr Professional Specerijenpuree Paprika en de Knorr Professional Liquid Concentrate Kip en mix alles tot een homogene massa.
    • Voeg het gebakken kippendijvlees en de kikkererwten bij de groenten.
    • Blus het geheel met de bekomen saus en laat gedurende 10 minuten zachtjes koken onder een deksel.
    • Voeg de Knorr Maïzena Express Blanke Sausbinder toe, roer goed door en laat nog 5 minuten zachtjes verder sudderen.
    • Voeg op het einde de bladspinazie toe en roer die goed door.
    • Serveer eventueel met wat handgerolde couscous. 

    TIPS: 
    • Versie 1: Het oog wil ook wat: serveer dit gerecht in een kleurrijke tajine
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu