Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stoofpotje


Kempisch kalfsvlees is een lokale specialiteit uit Turnhout. Met een kwaliteit die in de buurt komt van het kalfsvlees uit Corrèze, heeft het zijn certificaat van oorsprong dubbel en dik verdiend. Het vlees is mooi donkerroos, de perfecte kleur.

...

Bereiding

  1. Stoofpotje

    Verhit de Phase en bak de stukken kalfs hals mooi bruin aan.Voeg de fijngesneden rauwe ham toe en laat nog 1 minuutje meestoven. Voeg Knoflookpuree, kappertjes en venkelzaad toe. Voeg de wortelen toe.

    Breng het water aan de kook en los er de Vleesbouillon in op.

    Giet de runderbouillon en de witte wijn bij het vlees. Afdekken en 45 minuten stoven.

    Voeg de artisjokharten toe en laat deze eventjes opwarmen.

    Afwerken met citroensap en citroenzeste.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu