Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Een groentestoofpotje is ideaal om groenten van het seizoen in te verwerken. Serveer dit gerecht met stukjes gefrituurde tofu als een volwaardige vegetarische maaltijd of serveer als bijgerecht bij gebakken kip of kalkoen.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Kuis de artisjokken en snijd ze in vieren. Kook ze 3 minuten op in water met het sap van een halve citroen. Stoof de gesneden wortels 5 minuten aan in Phase. Voeg de in partjes gesneden rapen en de doormidden gesneden radijzen toe en laat 4 minuten stoven.
Voeg de in stukken gesneden courgettes, de groene aspergetips, de in tweeën gesneden pijpajuin en de voorgekookte artisjokken toe. Laat alles samen 5 minuten verder stoven.

    Blus de gestoofde groente met de witte wijn en laat het mengsel 2 minuten opkoken. Voeg het water en de groentebouillon toe en laat even meekoken. Zeef het kookvocht, voeg de tuinkruiden toe en mix het vocht op. Dresseer de groenten en verdeel het kookvocht hierover. Bestrooi met grof zeezout.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu