Menu
Punten

Ingrediënten

+

Puntpaprika

Tomaatjes

Gnocchi

  • aardappel gnocchi 1.5 kg

Soep

Stoofschotel

  • mozzarella 4.0 bol

Garnituur

  • lente uitjes 2.0 st

Dat soep veelzijdig is, dat wisten we al jaren. In dit recept gaan we nog een stapje verder om te zien wat je nog meer met soep kan doen.

...

Bereiding

  1. Puntpaprika

    • Leg de puntpaprika's op een ovenschaal, bestrijk met olie, zout en peper en Primerba Knoflook.
    • Rooster ze in de oven voor 15 minuten op 200 graden.
    • Laat iets afkoelen.
    • Pel dan de paprika’s en snijd het vruchtvlees in grove brunoise.
  2. Tomaatjes

    • Leg deze op een ovenschaal, bestrijk met olie, zout, peper en de Primerba Basilicum en rooster in de oven voor 5 minuten op 200 graden.
    • Bewaar voor later.
  3. Gnocchi

    • Kook de gnocchi in water met iets zout.
    • Schep uit als ze gaar zijn en laat ze kort koelen.
    • Meng er iets olie door zodat ze niet aan elkaar plakken.
  4. Soep

    • Snipper de ui en fruit aan in een soeppan.
    • Hierbij het water wat nodig is voor de soep.
    • Breng het water aan de kook.
    • Draai het vuur lager en voeg al roerend de soeppoeder toe.
    • Kook de soep 5 minuten rustig door.
    • Let op, de soep is dikker dan normaal.
  5. Stoofschotel

    • Doe de gnocchi in een ovenschaal, hierbij de brunoise paprika en gepofte tomaatjes.
    • Verdeel alles over de ovenschaal.
    • Giet hierop de soep.
    • Snijd dan de mozzarella in grove stukken en verdeel over de ovenschaal.
    • Zet de ovenschaal in de oven op 190 graden voor 15 minuten.
  6. Garnituur

    • Strooi er nog iets fijn gesneden lente ui over.
  7. Tip

    • Deze schotel serveren met een frisse salade.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu