Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Een heerlijk lentegerecht in een smeuïg textuurjasje voor wie moeite heeft met eten of slikken. Serveer het stoofpotje in mooie, herkenbare kipcomponenten.   

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Blix 925g van het basisreceptStoofpot van kip, champignons en spinazietot een gladde massa.
    • Voeg de Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins toe en blix tot alles 1 geheel is.
    • Verdeel over vormpjes en gaar in de combisteamer op 90°C en 100% stoom gedurende 15 à 50 minuten naargelang de massa.  
    TIP:Met Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins verander je de structuur van voeding zonder de smaak te verliezen. Let op: voeg geen extra zout toe, in de Knorr-bereiding zit voldoende.  

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu