Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

Voor de rijst


In Italië zeggen zepollo alla cacciatora: een jagersstoofpot met kip. We gebruiken alle klassieke ingrediënten voor een echt Italiaans gerecht: tomaten, ui, verse kruiden en witte wijn.   

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Verhit de helft van de olijfolie en bak er de kipfilets in tot ze bruin zijn, zet even aan de kant.
    • Verhit de rest van de olijfolie en stoof er de groene paprika’s en ui in aan.
    • Voeg de de witte wijn toe en laat 5 minuten koken.
    • Voeg de Knorr Collezione Italiana Napoletana, Conimex Sambal Oelek, Knorr Professional Specerijenpuree Paprika en Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook toe.
    • Breng aan de kook, voeg de kip toe en laat 15 minuten sudderen.
  2. Voor de rijst

    • Plaats de rijst in een gastrobak, voeg water en Knorr Professional Kippenbouillon toe.
    • Gaar de rijst op 100% stomen, 98°C gedurende 35 minuten.  
    TIP:
    • Liever geen wijn? Vervang de wijn dan door kippenbouillon of een scheutje azijn.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu