Menu
Punten

Ingrediënten

+

Steak

Saus


Serveer hierbij een halve perzik.

...

Bereiding

  1. Steak

    Verwarm het water, los de wildfond op, voeg porto en zeezout toe en laat afkoelen.

    Verpak het spek in een vacuüm kookzak, voeg de wildbouillon toe en vacumeer. Gaar 12 uur in een combisteamer op 65°C en koel zeer snel terug.

    Verhit de Phase in een bakpan, braad hierin de everzwijnsteaks mooi bruin en laat afkoelen.

    Stoof de bospaddenstoelen en laat afkoelen. Voeg de champignon en de bospaddenstoelen bij het resterende water, breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat en roer de puree eronder. Laat 10 minuten rusten.
  2. Saus

    Meng de pepersaus met de poivradesaus en bind eventueel bij met de koude binder.

    Snijd mooie ronde stukken van het spek om te garneren.

Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu