Menu
Punten

Ingrediënten

+

Garnituur

  • Soba noodles 400.0 g
  • lente-ui 2.0 st
  • dunne schijfjes komkommer 5.0 st
  • taugé 150.0 g
  • kropje little gem (sla) 5.0 st
  • witpuntradijs 10.0 st

Zalm

  • verse zalm in mootjes 20.0 st
  • vetstof

Afwerking

  • Greenpeez spruitjes
  • Sesamzaadjes 10.0 g
  • Hellmann's Vinaigrette Sesam Soy, depot 250.0 ml

Teriyaki is een kooktechniek uit Japan, het is een soort marinade waar vervolgens in gebakken wordt en daardoor zijn mooie glans krijgt. De marinade die bestaat uit Mirin, suiker en sojasaus.

...

Bereiding

  1. Garnituur

    Kook de sobanoedels en spoel ze koud als ze gaar zijn.Snijd het groen van de lente-uitjes fijn en zet deze even weg in wat ijswater. Snijd de komkommers en radijs in schuine plakjes. Maak de taugé schoon en snijd de little gem kropjes in partjes.
  2. Zalm

    Bak de zalm om en om in weinig Phase in de pan en voeg wat vinaigrette toe. Temper het vuur en bak/lak de zalm in de pan.
  3. Afwerking

    Verdeel de sobanoedels samen met de little gem en de greenpeez sprouts in de kommen. Leg de zalm erbij, samen met de gesneden komkommer, radijs, lente ui en de taugé. Meng het geheel af met de sesam soy vinaigrette en garneer met de sesamzaadjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu