Ingrediënten
Schol met erwtenmousseline
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding
Erwtenmousseline
Zoetzure rode uien
Beurre blanc
Afwerking
Ingrediënt naam
Bereiding
-
dikke pladijsfilets 480.0 g
Erwtenmousseline
-
erwten 250.0 g
-
Knorr Professional Droge Fonds Gevogeltejus 10.0 g
-
boter 150.0 g
Zoetzure rode uien
-
rode ui 1.0 st
-
suiker 50.0 g
-
dragonazijn 100.0 cl
-
azijn 5.0 cl
-
water 150.0 cl
Beurre blanc
-
sjalotten, fijngesneden 2.0 st
-
azijn 5.0 cl
-
droge witte wijn 10.0 cl
-
boter 200.0 g
-
citroenrasp 2.0 el
-
peper en zout
Afwerking
-
shiso