Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Een veelgevraagd gerecht: scampi’s met look. Deze versie met roomboter is makkelijk en maak je snel klaar, ook voor grote groepen. En voor de bewoners met slikproblemen? Voor hen kun je de fingerfoodvariant van scampi’s met look maken. 

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Kook de Knorr Collezione Italiana Fusilli beetgaar en giet af.
    • Verhit de olijfolie en bak de kerstomaten gedurende 5 minuten. Houd opzij.
    • Bak in dezelfde pan de scampi’s tot die bijna gaar zijn. Voeg dan de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflooktoe, laat verder garen en houd daarna opzij.
    • Doe boter in de pan en laat die smelten zonder te kleuren.
    • Voeg de scampi’s, peterselie en fusilli toe.
    • Dresseer in een diep bord met de kerstomaten rond de scampi’s.  
    TIP: Maak duivelse scampi’s door de hoeveboter te blussen met whisky of cognac en er wat cayennepeper aan toe te voegen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu