Ingrediënten
Runderstoof met romesco- en tomatensalsa
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Runderstoof
Romesco-salsa
Tomatensalsa
Garnituren
Ingrediënt naam
Runderstoof
-
Zenuwstuk rund 5.0 kg
-
ajuinen 2.0 st
-
look 0.5 st
-
takjes tijm 1.0 st
-
laurierblaadjes 3.0 st
-
steranijs 1.0 st
-
Knorr Professional Rundsfond 2.0 l
-
Ename bruin bier 250.0 ml
Romesco-salsa
-
zoete ajuin 1.0 st
-
teentjes look 2.0 st
-
paprika 1.0 st
-
olijfolie 2.0 el
-
tomatenpassata 250.0 g
-
Pomodori pelati 250.0 g
-
grote champignons de Paris 6.0 st
-
rode wijn 50.0 ml
-
Kruidentuiltje van tijm, laurier, salie, rozemarijn en bonenkruid 1.0 st
-
fijngehakte hazelnoten 30.0 g
-
Noten, pinda's natuur 30.0 g
-
amandelen 30.0 g
-
rodewijnazijn 1.0 st
Tomatensalsa
-
pruimtomaten 2.0 st
-
zwarte olijven 10.0 st
-
sjalot 1.11 st
-
lichte rodewijnazijn 1.0 tsp
-
olijfolie
Garnituren
-
fijngesneden kerstomaat
-
gesneden augurk
-
verse amandelen
-
winterpostelein
-
friseesalade