Ingrediënten
Ropa Vieja
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Paprika Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Tomatino Pouch HI.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_5kg_bouillon_groenten_NL.jpg)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
vetstof 200.0 g
-
rundstoofvlees 9.0 kg
-
Uien, ringen 4.0 kg
-
komijnpoeder 10.0 g
-
tomatenpuree 800.0 g
-
Rode paprika, in reepjes 5.0 kg
-
water 12.0 l
-
verse, ontpitte groene olijven 2.0 kg
-
kappertjes 500.0 g