Menu
Punten

Ingrediënten

+

Risotto

Garnituur

  • sugarsnaps 150.0 g
  • romanesco 150.0 g
  • groene asperges 10.0 g
  • tuinbonen 150.0 g

Afwerking

  • geraspte parmezaanse kaas 120.0 g
  • zwarte peper
  • doperwtscheuten 150.0 g
  • peterselie-knoflookolie 0.4 dl
  • zout

Deze vegetarische risotto kan gereserveerd worden met gemengde noten of pijnboompitten.

...

Bereiding

  1. Risotto

    Bereid 1,2 liter groentebouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit wat olijfolie en fruit hierin de sjalot en de knoflook zonder te kleuren. Voeg de rijst toe en bak deze glazig. Voeg de groentebouillon toe en roer het geheel goed door tot het aan de kook komt. Doe een deksel op de pan en zet deze gedurende 18 minuten in een voorverwarmde oven van 185°C.
  2. Garnituur

    Maak ondertussen de sugarsnaps, romanesco en asperges schoon en dop de tuinbonen. Blancheer alle groenten en breng op smaak met zout en zwarte peper.
  3. Afwerking

    Haal de risotto uit de oven en controleer of deze gaar en smeuïg is. Roer de kaas erdoor en verdeel de risotto over de borden. Verdeel de groenten erover en garneer met de doperwtscheuten. Maak het geheel af met wat peterselie-knoflookolie en een beetje zwarte peper.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu