Ingrediënten
Ribeye met knolselder en espuma van mergpijp
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Saus
Espuma van mergpijp
Knolselder op 3 wijzen
Ingrediënt naam
Saus
-
Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 10.0 g
-
boter 50.0 g
-
xeres azijn 25.0 ml
Espuma van mergpijp
-
merg 300.0 g
-
volle melk 500.0 ml
-
lecithine 10.0 g
Knolselder op 3 wijzen
-
knolselder 400.0 g
-
karnemelk
-
Amora mosterd Dijon 1025 gr 50.0 g
-
mosterdzaadjes 100.0 g
-
water 150.0 ml
-
suiker 50.0 g