Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • radicchio 1.0 st
  • roodlof 3.0 st
  • venkel 1.33 st
  • peer 2.0 st
  • walnoten 100.0 g
  • blauwe aderkaas 200.0 g

Serveren

  • Hellmann's Vinaigrette Cider Sherry Vinegar 1.5 dl
  • rozijnen 56.0 g
  • vene cress 1.0 bakje

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Maak de radicchio schoon, was en droog ze goed.
    • Snijd de roodlof samen met de peer in dunne plakken.
    • Snijd de venkel flinterdun en zet deze op ijswater.
    • Rooster de walnoten.
    • Snijd de kaas in plakken.
  2. Serveren

    • Maak de groenten aan met de helft van de vinaigrette en de rozijnen.
    • Verdeel de salade over de borden.
    • Maak de salade af met de blauwe aderkaas, rozijnen, walnoten en de rest vande vinaigrette.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu