Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding

  • radicchio 1.0 st
  • roodlof 3.0 st
  • venkel 1.33 st
  • peer 2.0 st
  • walnoten 100.0 g
  • blauwe aderkaas 200.0 g

Serveren

  • Hellmann's Vinaigrette Cider Sherry Vinegar 1.5 dl
  • rozijnen 56.0 g
  • vene cress 1.0 bakje

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Maak de radicchio schoon, was en droog ze goed.
    • Snijd de roodlof samen met de peer in dunne plakken.
    • Snijd de venkel flinterdun en zet deze op ijswater.
    • Rooster de walnoten.
    • Snijd de kaas in plakken.
  2. Serveren

    • Maak de groenten aan met de helft van de vinaigrette en de rozijnen.
    • Verdeel de salade over de borden.
    • Maak de salade af met de blauwe aderkaas, rozijnen, walnoten en de rest vande vinaigrette.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu