Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


Deze quinoasalade is een feestelijk én makkelijk bijgerecht voor het eindejaar. Zoet, zuur, zout, hartig en umami: dit gerecht heeft het allemaal.    

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Tip: hou wat van de feta, pompoenpitten en de granaatappelpitten apart voor de afwerking.
    • Meng de quinoa met de ontdooide butternutblokjes.
    • Voeg de verkruimelde feta, fijngesneden gedroogde abrikoos, pompoenpitten en granaatappelpitten toe.
    • Breng op smaak met de vinaigrette, peperpuree, Knorr Primerba Tuinkruiden en Liquide Concentrate Groenten
    • Voeg de rodekoolslierten toe en roer even om.
    • Werk af met de overgehouden feta, pompoenpitten en de granaatappelpitjes. 
    TIP: Je kunt de rode kool vervangen door rode biet. Of de kool in schijven roosteren, in plaats van in sliertjes toe te voegen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu