Ingrediënten
Pompoensoep met rouget en crème van kastanjes
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Pompoensoep
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/images/8710604744706NL.png)
Ingrediënt naam
Pompoensoep
-
vetstof 10.0 ml
-
ui, gesneden 100.0 g
-
laurier 1.0 bl
-
water 1.0 l
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 500.0 ml
-
voorgegaarde kastanjes 250.0 g
-
peper en zout