Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • quinoa gekookt 1.0 kg
  • ongekookte linzen 500.0 g
  • komkommer 500.0 g
  • radijzen 300.0 g
  • rode paprika 200.0 g
  • platte peterselie 40.0 g

Vegetarische balletjes

Opmaak


Deze vegetarische maaltijdsalade valt bij iedereen in de smaak. De gelakte NoMeatballs met Thaise groene curry zorgen voor een pittige toets.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Ontdooi de voorgekookte quinoa.
    • Kook de linzen zoals aangegeven op de verpakking en koel deze snel terug.
    • Snij de komkommer, radijze, en de rode paprika in fijne brunoise.
    • Ciseleer platte peterselie.
  2. Vegetarische balletjes

    • Ontdooi de TVB NoMeatballs.
    • Meng de Hellmann’s Vinaigrette Sesam Soya met de thaise groene curry pasta.
    • Snij de TVB NoMeatballs in 2.
    • Bak de halve TVB NoMeatballs en lak deze met de bekomen vinaigrette.
    • Koel deze snel terug.
  3. Opmaak

    • Meng de quinoa met de fijngesneden komkommer, radijs, rode paprika en de geciseleerde platte peterselie.
    • Voeg de edamame toe.
    • Breng de salade op smaak met de Knorr Professional Geconcentreerde Groenten Bouillon en de Hellmann’s Sjalot Rode Ui Vinaigrette.
    • Meng de salade en verdeel deze over de borden.
    • Verdeel de gelakte TVB NoMeatballs over de salade en werk het geheel af met wat fijngesneden pijpajuin of wat bieslook.
    TIP: Vervang de TVB NoMeatballs door de TVB NoChicken Chunks met plantaardige kipstukjes.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu