Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • pladijsfilet 1.5 kg
  • peper
  • zout
  • bladspinazie 300.0 g
  • Noordzeekrabbenvlees 250.0 g
  • vetstof 30.0 ml

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Plaats op een stuk plastiekfolie de in 2 gesneden pladijsfilet (+/-150 g).
    • Kruid met peper en zout.
    • Stoof de spinazie en breng op smaak
    • Plaats hierop 30 g gestoofde spinazie, gevolgd door 25 g Noordzeekrabvlees.
    • Rol het geheel op en span het goed op.
    • Stoom de paupiettes op 68°C gedurende 30 minuten in een stoomoven.
    • Koel deze snel terug.
    • Haal de paupiettes uit de plastiekfolie en kleur deze aan in wat Phase Plus.
    • Gaar verder in de oven.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu