Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Kaaskoekjes

  • mozzarella in plakjes 10.0 st
  • geraspte parmezaanse kaas 50.0 g
  • Eierdooiers 1.0 st
  • Bladerdeeg

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Verhit de Phase en stoof de uien aan tot deze mooi gekleurd zijn. • Bevochtig met het water en breng deze tot aan het kookpunt. • Voeg nu de vleesbouillon en de Knorr Supérieur Parijse Uiensoep toe, en laat de soep gedurende ongeveer 10 minuten zachtjes koken. Controleer de soep op smaak, en kruid bij indien nodig.
  2. Kaaskoekjes

    • Steek het bladerdeeg uit met een ronde ring, en beleg deze met een schijfje Mozzarella. Zorg er voor dat het schijfje mozzarella kleinen is dan het schijfje bladerdeeg. Leg nu een klein beetje Parmezaanse kaas in het midden en bestrijk de rand van het bladerdeeg met een beetje eidooier. • Dek het geheel nu af met een volgend plakje bladerdeeg en duw deze dicht met een vork. Frituur de schijfjes in tot deze een mooie bruine kleur hebben, en serveer bij de soep.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu