Ingrediënten
Ossobuco a la Milanese met gremoulata (delivery)
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Ossobuco
Risotto
Gremoulata
Opmaak
Ingrediënt naam
Ossobuco
-
Kalfsschenkels 10.0 st
-
zout en peper
-
geklaarde boter
-
mirepoix 500.0 g
-
tomatenpuree 50.0 g
-
witte wijn 2.0 dl
Risotto
-
olijfolie 0.5 dl
-
sjalotjes 40.0 g
-
bleekselderij, brunoise 40.0 g
-
droge witte wijn 1.0 dl
-
Risottorijst 400.0 g
-
saffraan 0.5 g
-
geraspte parmezaanse kaas 80.0 g
Gremoulata
-
citroenzeste 40.0 g
-
Platte Peterselie fijngesneden 30.0 g
Opmaak
-
mesclun sla 350.0 g