Menu
Punten

Ingrediënten

+

Groenten

Saus

  • Hellmann's Vegan 3L 3.0 kg
  • Srirachasaus 300.0 g

Opmaak


...

Bereiding

  1. Groenten

    • Snijd de zoete aardappel in wedges en meng ze met de olijfolie en de Knorr Primerba Asian Pesto.
    • Verdeel de wedges over de bakplaat en gaar in een oven van 180°C
    • Snijd de wortelen en komkommer fijn met een mandoline.
    • Marineer de fijngesneden groentjes met de Hellmann’s Citrus Vinaigrette.
    • Snijd de ijsbergsla heel fijn.
  2. Saus

  3. Opmaak

    Srirachasaus is een pikante saus op basis van rode pepers, azijn, knoflook en suiker. Liever minder pittig? Serveer de vegan burger met de Hellmann's Honing-Mosterd Dressing.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu