Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • water 900.0 ml
  • calvados 200.0 ml
  • oploskoffie 30.0 g
  • suiker 650.0 g
  • vetstof 100.0 ml
  • Jonagored in blokjes 750.0 g
  • bruine suiker 150.0 g
  • gepasteuriseerd eigeel 400.0 g
  • mascarpone 1000.0 g
  • Solo Professional Classique 1.0 l
  • lange vingers (boudoirs) 130.0 st
  • kaneelpoeder

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Breng het water aan de kook en voeg er de Calvados, oploskoffie en suiker 150 gr aan toe, houd opzij.
    • Verhit de Phase en bak de appelblokjes goudbruin, carameliseer met de bruine suiker
    • Klop het eigeel met de suiker 500 gr tot een schuimige massa.
    • Voeg de mascarpone toe zodat een soepele room ontstaat.
    • Voeg de Solo toe en klop verder op tot men een stevige nog lopende massa bekomt.
    • Verdeel de boudoirs over de gastroplaat en giet er de helft van het koffiemengsel over.
    • Verdeel de helft het mascarponeroom gelijkmatig over de laag biscuits.
    • Leg er vervolgens weer een laag boudoirs op en verdeel de rest van het koffiemengsel er over.
    • Verdeel er daarna de rest van de mascarponeroom over.
    • Zet de tiramisu minstens 2 uur in de koelkast om op te stijven.
    • Strooi er kaneelpoeder overheen en serveer.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu