Menu
Punten

Ingrediënten

+

Marmalade

Bourbon vanille custard

  • Room 35% (slagroom enz) 500.0 g
  • vanillestokjes 1.0 st
  • eigeel 80.0 g
  • suiker 75.0 g
  • bruine suiker

Een heerlijke fruitige crème brûlée door Yves Mattagne. 

...

Bereiding

  1. Marmalade

    • Snijd de ananas en mango in blokjes, bewaar het vruchtvlees van de passievruchten.
    • Maak een droge karamel met de suiker. Wanneer de karamel amberkleurig is, voeg dan de gesneden ananas, Knorr Professional Specerijenpuree Gember en de helft van de gesneden mango toe. Laat ongeveer twintig minuten stoven. 
    • Voeg indien nodig een beetje water toe.
    • Haal de karamel van het vuur en voeg de rest van de gesneden mango en het vruchtvlees van de passievruchten toe. Zet het geheel opzij en laat afkoelen.
    • Plaats een dun laagje marmelade op de bodem van de crème brulée schaaltjes.
  2. Bourbon vanille custard

    • Maak een custard met de room, vanille, dooiers en suiker. Kook op 85°C. 
    • Haal de custard van het vuur en voeg de Knorr Textuur Gelei toe.
    • Giet het mengsel over de marmelade in de schaaltjes en plaats in de koelkast gedurende minstens 12 uur. 
    • Bestrooi de mengsels met bruine suiker en flambeer ze met een brander voor het opdienen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu