Ingrediënten
Gebraden knolselderij met chocolademolesaus en gember
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Knolselderij
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/Knorr_10kg_bouillon_groenten_NL.jpg)
Gembergelei
Molesaus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/binders/8711100680123NL.png)
Kruidenmix voor molesaus
Garnering
Ingrediënt naam
Knolselderij
-
Knolselderij 1.0 st
-
water 5.0 l
-
boter 150.0 g
Gembergelei
-
gembersiroop 100.0 g
-
sinaasappelsap 250.0 ml
-
dragonazijn 50.0 ml
-
Gellangom 4.0 g
Molesaus
-
zonnebloemolie 10.0 g
-
gembersiroop 100.0 g
-
chilivlokken 1.0 g
-
Kruidenmix Zwolsche Stoof (Jonnie Boer) 2.0 g
-
Pédro Ximénez sherry 100.0 ml
-
water 250.0 ml
-
Knorr Vegetarische Jus 1,5 kg 11.0 g
-
donkere chocolade 80% 50.0 g
Kruidenmix voor molesaus
-
Kruidenmix Zwolsche Stoof (Jonnie Boer) 55.0 g
-
peper 5.0 g
-
cacaopoeder 35.0 g
Garnering
-
stijve klaverzuring 1.0 n/a
-
schorsenerenchips 100.0 g