Ingrediënten
Gebraden knolselderij met chocolademolesaus en gember
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Knolselderij
Gembergelei
Molesaus
Kruidenmix voor molesaus
Garnering
Ingrediënt naam
Knolselderij
-
Knolselderij 1 st
-
-
water 5 l
-
boter 150 g
Gembergelei
-
gembersiroop 100 g
-
sinaasappelsap 250 ml
-
dragonazijn 50 ml
-
Gellangom 4 g
Molesaus
-
zonnebloemolie 10 g
-
-
gembersiroop 100 g
-
chilivlokken 1 g
-
Kruidenmix Zwolsche Stoof (Jonnie Boer) 2 g
-
Pédro Ximénez sherry 100 ml
-
water 250 ml
-
Knorr Vegetarische Jus 1,5 kg 11 g
-
-
donkere chocolade 80% 50 g
Kruidenmix voor molesaus
-
Kruidenmix Zwolsche Stoof (Jonnie Boer) 55 g
-
peper 5 g
-
cacaopoeder 35 g
Garnering
-
stijve klaverzuring 1 n/a
-
schorsenerenchips 100 g