Ingrediënten
Frisse koningskrabrollade met gerookte haringeitjes en paling
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Roulade van koningskrab
Gelei van appel
Vinaigrette
Olie
Afwerking
Ingrediënt naam
Roulade van koningskrab
-
koningskrab 500.0 g
-
Palingfilets, gerookte 50.0 g
-
guacamole 100.0 g
-
sjalot, versnipperd 2.5 st
-
wakamé 75.0 g
-
snuifje zout
-
peper
-
limoensap 12.5 ml
-
scheutje olijfolie
Gelei van appel
-
plantaardige gelatine 62.5 g
-
sinaasappelsap 1.25 l
Vinaigrette
-
Hellmann’s Yoghurt Style Dressing 75.0 ml
-
gerookte haringeitjes 25.0 g
-
dille-olie 12.5 tsp
Olie
-
dille, geblancheerd en afgekoeld in ijswater 500.0 g
-
druivenpitolie 250.0 ml
Afwerking
-
koriandercress 25.0 g
-
dille, gehakt 250.0 g