Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • witte, zoete druiven zonder pit (eventueel blik) 250.0 g
  • volle melk 100.0 ml
  • vanillesuiker 24.0 g
  • suiker 60.0 g
  • eiwit gepasteuriseerd 150.0 g
  • biologische witte wijn 200.0 ml
  • biologisch druivensap 100.0 ml
  • Solo Professional Koken & Opkloppen 150.0 ml

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Snijd de druiven in partjes.
    • Warm de melk op tot ongeveer 30°C met de vanillesuiker en voeg al roerend de Textuur Gelatine toeKlop de Solo op met 30 g suiker.
    • Klop daarna ook de eiwitten op in een goed ontvette kom, samen met de overige 30 g suiker.
    • Voeg nu de wijn en het druivensap aan de melk toe. De melk is nu volledig afgekoeld, zodat je de tot sneeuw geklopte eiwitten en de Solo al roerend kan toevoegen.
    • Meng als laatste de druiven erdoor zodat deze mooi verdeeld zitten. Verdeel voor de gelatine volledig opstijft, de massa over 10 bavaroisvormpjes en laat opstijven in de koeling. Werk af met een quenelle van slagroom en munt.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu