Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

  • uipoeder 75.0 g
  • Wortels 75.0 g
  • bleekselder 75.0 g
  • teentjes look 3.0 st
  • olijfolie
  • sinaasappelschil 5.0 mg
  • tomaten zonder pit 200.0 g
  • laurierblad 1.0 st
  • takje verse tijm 1.0 st
  • saffraandraadjes
  • zout
  • peper van de molen
  • rode chilipeper 1.0 st
  • cayennepeper
  • tomatenpuree 2.0 el
  • cognac 1.0 scheut
  • 00-bloem 1.0 el
  • appelsien geperst tot sap 0.5 st
  • prei 88.0 g
  • gemengde visfilets 800.0 g

...

Bereiding

  1. Bereiding

    Snij de groenten fijn.Smoor de groenten en knoflook 20 minuten in olijfolie tot ze zacht, maar nog niet gekleurd zijn. Voeg de sinaasappelschil, tomaten, rode peper, laurierblad, tijm, saffraan en visfilets toe. Bak twee minuten mee op een hoog vuur. Roer tomatenpuree en bloem erdoor. Bak kort mee. Blus af met cognac. Giet bouillon en sinaasappelsap erbij, breng aan de kook, houd 25minuten tegen de kook aan. Pureer de soep met een staafmixer. Giet af door een puntzeef. Zetterug op het vuur en breng op smaak met cayennepeper en zout en peper uit de molen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu