Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding

Olie van prei

  • prei 700.0 g
  • Olie, maïs 1.0 l
  • peper en zout

Dit feestelijke visgerecht is een plezier om naar te kijken én om van te smullen. Verras met de perfecte combinatie van venkel en boerenkool.

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Snij de Noordzeevis in porties en stoom die tot ze gaar zijn.
    • Breng ondertussen het water, de Knorr Professional Liquid Concentrate Vis, de Knorr Primerba Curry, de room en de boter aan de kook.
    • Gaar de mosselen
    • Stoof de boerenkool en de venkel kort aan in wat vetstof.
    • Verdeel de gestoofde venkel en boerenkool op het bord, gevolgd door de gestoomde vis. Leg de mosseltjes en het rivierkreeftvlees hierover.
    • Schuim de saus op vóór het doorgeven en verdeel ze over het bord.
    • Werk af met wat zeekraal en de olie van prei. 
    TIP:Vervang een deel van het water door witte wijn.
  2. Olie van prei

    • Plaats het gewassen groen van de prei in een blender.
    •  Verhit de maisolie tot 70°C.
    • Giet de warme olie op het groen van de prei en mix het geheel fijn.
    • Giet de bekomen olie in een puntzeef en laat uitlekken.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu