Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding


met The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks

...

Bereiding

  1. Bereiding

    • Steam The Vegetarian Butcher™ NOChicken Chunks gedurende 15 minuten op 100°C.
    • Meng het water, de plantaardige room, de Knorr Bospaddestoelen Bouillon, de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers, de Knorr Primerba Champignon en de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten.
    • Breng aan de kook.
    • Voeg al roerend de Knorr Fonds de Cuisine Blanke Roux toe en laat 5 minuten zachtjes koken.
    • Verhit ondertussen de Phase Plus en bak er de Parijse champignons in aan.
    • Voeg deze toe aan de bekomen saus.
    • Voeg de voorgestoomde kipstukjes toe en werk af met het citroensap en de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu