Menu
Punten

Login en gebruik meteen onze food cost calculator

Bereken makkelijk je foodcost
Sla de berekeningen van je recepten op en gebruik ze onderweg Bereken de kosten van dit recept

Ingrediënten

+

Bereiding Jus : eenvoudig

Bereiding Jus : uitgebreid


Een geraffineerde en verfijnde saus met een rookaroma en een toets van umami. Past perfect bij gevogelte en andere gerechten.

...

Bereiding

  1. Bereiding Jus : eenvoudig

    • Verhit het vetstof en stoof er het spek en de fijngesneden sjalot in aan.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers toe en laat even meestoven.
    • Blus met de cognac en laat de alcohol verdampen.
    • Voeg de Knorr Professional Demi Glace toe en bring aan de kook.
    • Breng op smaak met de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke.
  2. Bereiding Jus : uitgebreid

    • Verhit het vetstof en stoof er het spek en de fijngesneden sjalot in aan.
    • Voeg de Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers en de Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook toe en laat even meestoven.
    • Blus met de cognac en laat de alcohol verdampen.
    • Voeg het water toe en breng aan de kook.
    • Voeg de Knorr Basissaus Espagnole toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken.
    • Breng op smaak met de Knorr Professional Intense Flavours Deep Smoke.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu