Menu
Punten

Ingrediënten

+

Maîskip

Zuurkool

Puree


Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

...

Bereiding

  1. Maîskip

    • Maak de kipfilets schoon en haal de merquez worstjes leeg.
    • Verdeel het merquezvlees onder de huid van de filets en kruid ze met zout en peper.
    • Trek ze los van elkaar vacuüm met wat olijfolie.
    • Gaar ze gedurende 40 minuten op 68ºC in de combi steamer.
    • Haal de kippenborsten uit het vacuüm en bak ze om en om in de geklaarde boter.
    • Ontvet de pan en voeg de knoflook en de paprika toe.
    • Voeg de gevogeltefond toe en laat de jus reduceren.
  2. Zuurkool

    • Doe alle ingrediënten in de pan en breng de zuurkool rustig aan de kook.
    • Plaats een deksel op de pan en gaar de zuurkool rustig voor tenminste 30 minuten.
    • Verwijder de kruidnagel en het laurierblad.
  3. Puree

    • Breng water aan de kook, haal van het vuur en voeg Knorr Gourmet Aardappelpuree toe.
  4. opmaak

    • Doe alle ingrediënten in de pan en breng de zuurkool rustig aan de kook.
    • Plaats een deksel op de pan en gaar de zuurkool rustig voor tenminste 30 minuten.
    • Verwijder de kruidnagel en het laurierblad.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu