Menu
Punten

Ingrediënten

+

Parelgortrisotto

Maïskip

  • peper
  • zout

Saus

Garnituur

  • jonge wortelen 1.0 bt
  • doperwten 158.0 g
  • radijs, in partjes 20.0 st
  • asperges, wit 14.29 st
  • groene asperges 10.0 g

Opmaak

  • pata negra kruim 10.0 g


Een mooie risotto doet het altijd goed bij asperges en maïskip, maar deze is op basis van parelgort.

...

Bereiding

  1. Parelgortrisotto

    Bereid een liter kippenbouillon volgens de bereiding op de verpakking. Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalot en de knoflook zonder te kleuren. Voeg de parelgort toe en bak deze rustig mee gedurende twee minuten. Voeg de witte wijn en de groentebouillon toe en roer rustig tot het aan de kook komt. Doe een deksel op de pan en zet de pan in de oven gedurende ca.35 minuten op 185°C. Roer de kaas door de parelgortrisotto
  2. Maïskip

    Kruid de maïskipfilets met zout en peper en bak ze in de Phase. Blus de pan af met de malaga en roer de aanbaksels los. Voeg de malaga toe en breng het geheel aan de kook. Reduceer de jus naar smaak
  3. Saus

    Verwarm de Hollandaise saus en voeg de dragon toe
  4. Garnituur

    Maak de groenten schoon en snijd ze in gewenste vorm.
    Blancheer de groenten m.u.v. de radijs afzonderlijk van elkaar beetgaar en breng ze op smaak.
  5. Opmaak

    Verdeel de parelgortrisotto over de borden. Snijd de maïskip en verdeel deze over de borden. Verdeel de groenten er speels op en garneer met de radijsjes en wat kruim. Maak het geheel af met de malagajus en de dragon Hollandaise.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu