Ingrediënten
Maiskip met asperges, risotto van parelgort met dragon-hollandaise
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Parelgortrisotto
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/kip gelei 800gr.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Knoflook 690 g.jpg)
Maïskip
Saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/sauzen---jus/8710847200014.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Dragon 340 g.jpg)
Garnituur
Opmaak
Ingrediënt naam
Parelgortrisotto
-
olijfolie
-
sjalot, fijngesneden 40.0 g
-
parelgort 200.0 g
-
goede Italiaanse wijn 1.0 dl
-
Parmezaanse kaas 80.0 g
Maïskip
-
peper
-
zout
Saus
Garnituur
-
jonge wortelen 1.0 bt
-
doperwten 158.0 g
-
radijs, in partjes 20.0 st
-
asperges, wit 14.29 st
-
groene asperges 10.0 g
Opmaak
-
pata negra kruim 10.0 g