Ingrediënten
Lamsschouder met honing, curry, knoflook en boontjes met jus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiden van het vlees
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Kerrie Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/8718114890647_NL.png)
Bereiding van de groenten
Afwerking van het vlees
Afwerking van de groenten
Ingrediënt naam
Bereiden van het vlees
-
olijfolie 200.0 ml
-
honing 120.0 g
-
lamsschouder 8.0 kg
-
Wortels 1.5 kg
-
uipoeder 1.5 kg
-
water 5.0 l
Bereiding van de groenten
-
groene bonen, voorgekookt 7.0 kg
Afwerking van het vlees
-
water 3.0 l
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
-
Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 720.0 g
Afwerking van de groenten
-
Wortels
-
uipoeder
-
groene bonen, voorgekookt