Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiden van het vlees

Bereiding van de groenten

  • groene bonen, voorgekookt 7.0 kg

Afwerking van het vlees

  • water 3.0 l
  • Solo Professional Culinair 1.0 l
  • Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés, Gratins 720.0 g

Afwerking van de groenten

  • Wortels
  • uipoeder
  • groene bonen, voorgekookt

...

Bereiding

  1. Bereiden van het vlees

    Meng de honing, de olijfolie de Specerijenpurees curry en look in een mengkom.
    Smeer het lamsvlees aan de hand van een borstel in en plaats vervolgens in een gastronorm.
    Snij de wortel en uien in Mirepoix en verspreid deze over het vlees.
    Gaar het vlees aan 130°C gedurende 2 uur.
    Los de Knorr professional lamsfond op 5L kokend water en besprenkel er het vlees mee
  2. Bereiding van de groenten

    Gaar de groeten en het vlees op 130°C gedurende 3uur en besprekel af en toe opnieuw met de fond.
    Voeg hieraan de bonen toe en laat het geheel nog 30min sudderen.
  3. Afwerking van het vlees

    Schei het vlees en koel dit snel af. Meng 3 l water, 1 l Solo Professional Culinairen 720g Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés en Gratins.
    Voeg hier het vlees aan toe en mix/blix zeer fijn. Verdeel vervolgens in gastronorm. Plaats, bedekt in de ove, op 80°C met 100% stoom gedurende 30 minuten.
  4. Afwerking van de groenten

    Gebruik alle groeten en laat deze snel afkoelen.
    Meng 3 l water, 1 l Solo Professional Culinair en 720 g Knorr Bereiding voor Terrines, Soufflés & Gratins.
    Voeg hier de groenten aan toe en mix/blix zeer fijn. Verdeel vervolgens in gastronorm.
    Plaats, bedekt in de oven op 80°C met 100% stoom gedurende 30 minuten.
  5. Dressage

    Zeer de overgebleven fond en , breng op smaak naar wens.
    Snijd in vormpjes het vlees en de groenten met garneercirkel of mes in gewenste vormpjes en verdeel deze over de borden.
    Werk af met een beetje saus.
  6. Tip

    Verdeel de gemixte bereiding in kleine individuele silicone bakvormen om tijd te winnen.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu