Ingrediënten
Lamsschouder gelakt met honing, curry, knoflook en boontjes met jus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereiding lam
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Kerrie Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
Garen van het vlees
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/8718114890647_NL.png)
Groenten en dressage
Ingrediënt naam
Bereiding lam
-
olijfolie 200.0 ml
-
honing 200.0 g
-
lamsschouder 13.0 kg
Garen van het vlees
-
Wortels 2.0 kg
-
uipoeder 2.0 kg
-
water 5.0 l
Groenten en dressage
-
groene bonen, voorgekookt 12.63 kg
-
platte peterselie 200.0 g