Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereiding lam

Garen van het vlees

  • Wortels 2.0 kg
  • uipoeder 2.0 kg
  • Knorr Professional Lamsjus Poeder 750 g 200.0 g
  • water 5.0 l

Groenten en dressage

  • groene bonen, voorgekookt 12.63 kg
  • platte peterselie 200.0 g

...

Bereiding

  1. Bereiding lam

    Meng de honing , de olijfolie de Specerijenpurees curry en look in een mengkom. Smeer het lamsvlees aan de hand van een borstel in en plaats vervolgens in een gastronorm.
  2. Garen van het vlees

    Snij de wortel en uien in mirepoix en verspreid deze over het vlees. Gaar het vlees aan 130°C gedurende 2 uur. Los de Knorr professional lamsfond op in kokend water en besprenkel er het vlees mee.Laat opnieuw 2 uur garen en besprenkel het vlees af en toe opnieuw. Decanteer en snij het vlees in stukken. Houd warm.
  3. Groenten en dressage

    Voeg aan de overige groenten de groene bonen toe en breng opnieuw op temperatuur. Plaats de groenten en het vlees op een bord en werk af met wat platte peterselie. Geef eenandere smaakbeleving met Knorr Primerba of Knorr Professional specerijenpurees.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu