Ingrediënten
Lamsschenkel met prinsessenboontjes en aardappelsmeus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze lamsschenkel:
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
Lamsjus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
Aardappelsmeus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8722700476764_NL.png)
Boontjes
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182316929_NL.png)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze lamsschenkel:
-
lamsschenkel 10.0 st
-
water 1000.0 ml
-
peper
-
zout
Lamsjus
-
cognac 100.0 ml
-
rode porto 400.0 ml
-
rode wijnazijn
-
kookjus van de lamsschenkel 600.0 ml
Aardappelsmeus
-
bloemige aardappelen 400.0 g
-
room
Boontjes
-
zeer fijne prinsessenboontjes 250.0 g
-
sjalot, fijngesneden 3.0 st