Ingrediënten
Lamsschenkel met prinsessenboontjes en aardappelsmeus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze lamsschenkel:
Lamsjus
Aardappelsmeus
Boontjes
Ingrediënt naam
Bereidingswijze lamsschenkel:
-
lamsschenkel 10.0 st
-
water 1000.0 ml
-
peper
-
zout
Lamsjus
-
cognac 100.0 ml
-
rode porto 400.0 ml
-
rode wijnazijn
-
kookjus van de lamsschenkel 600.0 ml
Aardappelsmeus
-
bloemige aardappelen 400.0 g
-
room
Boontjes
-
zeer fijne prinsessenboontjes 250.0 g
-
sjalot, fijngesneden 3.0 st