Menu
Punten

Ingrediënten

+

Lamsnek

Aardappelen, groenten, chorizo


Een hartverwarmend stoofpotje uit grootmoeders keuken met het allerlekkerste stukje van het lam. Geserveerd in een moderne jas, met enkele zuiderse ingrediënten.  

...

Bereiding

  1. Lamsnek

    • Verhit de helft van de vetstof en kleur er de lamsnek in aan, voeg de rode wijn en het water toe, breng aan de kook en voeg er al roerend de Knorr Professional Gebonden Kalfsjus aan toe.
    • Laat de lamsnek gedurende ongeveer 1,5 uur sudderen of tot die gaar is.
    • Bind eventueel bij met Knorr Fonds de Cuisine Bruine Roux.
  2. Aardappelen, groenten, chorizo

    • Verhit de rest van de vetstof en bak er de aardappelen in aan, laat 10 minuten bakken, voeg dan de groene courgettes, rode paprika, aubergines toe en laat nog 10 minuten verder bakken.
    • Voeg de chorizo, olijven, Knorr Primerba Knoflook, Knorr Primerba Rode Pesto en Knorr Collezione Italiana Napoletana toe. 
    • Laat nog ongeveer 15 minuten verder garen onder een deksel.  
    TIPS:
    • Roseval aardappelen zijn kleine, culinaire, vastkokende aardappelen die je eet met de schil.
    • Vervang de jonge groenten door vergeten groenten voor een nog authentieker recept.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu