Ingrediënten
Krokant gebakken parelhoen, duchambaissaus, witloof, aardappelen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Duchamboissaus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Knoflook 340 g.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-de-volaille-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Geconfijt witloof
Parelhoen
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
Bouchon aardappelen
Girolles
Ingrediënt naam
Duchamboissaus
-
sjalotten fijngesneden 150.0 g
-
Xeresazijn 150.0 ml
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
-
vetstof 50.0 ml
-
water 500.0 ml
-
gevogeltelever 250.0 g
-
Fijngehakte peterselie 25.0 g
Geconfijt witloof
-
witloof 20.0 st
-
vetstof 100.0 ml
-
nootmuskaat
Parelhoen
-
parelhoenborsten (150g elk) 5.0 st
-
panko 350.0 g
-
arachideolie 10.0 ml
-
eieren 4.0 st
Bouchon aardappelen
-
Aardappelen, vastkokende 2.0 kg
-
Hoeveboter 50.0 g
-
bacon 2.0 st
-
knoflookteentjes 2.0 st
Girolles
-
girolles 1.5 kg