Ingrediënten
Krokant gebakken parelhoen, duchambaissaus, witloof, aardappelen
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Duchamboissaus
Geconfijt witloof
Parelhoen
Bouchon aardappelen
Girolles
Ingrediënt naam
Duchamboissaus
-
sjalotten fijngesneden 150.0 g
-
Xeresazijn 150.0 ml
-
Solo Professional Culinair 1.0 l
-
vetstof 50.0 ml
-
water 500.0 ml
-
gevogeltelever 250.0 g
-
Fijngehakte peterselie 25.0 g
Geconfijt witloof
-
witloof 20.0 st
-
vetstof 100.0 ml
-
nootmuskaat
Parelhoen
-
parelhoenborsten (150g elk) 5.0 st
-
panko 350.0 g
-
arachideolie 10.0 ml
-
eieren 4.0 st
Bouchon aardappelen
-
Aardappelen, vastkokende 2.0 kg
-
Hoeveboter 50.0 g
-
bacon 2.0 st
-
knoflookteentjes 2.0 st
Girolles
-
girolles 1.5 kg