Ingrediënten
Köfte op een stokje
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Paprika Specerijenpuree 750 g.jpg)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
rundergehakt 750.0 g
-
ras el hanout kruiden 6.0 g
-
sjalot, fijngesneden 40.0 g
-
eieren 2.0 st
-
panko 30.0 g
-
satéstokjes of spiezen 10.0 st