Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze


Serveer met amandelkroketjes.

...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    Voeg de suiker 250 gr en het water 700 ml samen en breng aan de kook, laat koken tot al de suiker is opgelost. -Voeg de ananasblokjes toe, breng terug aan de kook en zet het vuur uit van zodra de siroop opnieuw begint te koken, laat alles afkoelen. Zeven en hou het kookvocht en de ananasblokjes appart -Stoof de wortel, selder en Sjalot aan in de vetstof. -Deglaceer met de jenever, voeg het kookvocht van de ananas, water 400 ml en de Gember toe en breng aan de kook. -Voeg al roerend de Wildfond toe en laat voor de helft inkoken. -Giet door een fijne puntzeef en voeg al roerend de room 100 ml toe werk af met de ananas blokjes. -Bind de saus met de Bruine Roux. -Plaats de kalkoenrollades in een tot 150°C voorverwarmde oven en gaar met een kernvoeler tot een kern van 75°C., snijd in schijven en breng terug op temperatuur. -Blancheer de vergeten groenten en koel terug, verdeel over een gastronormbak. -Vermeng water 500ml , room 170ml , gemalen kaas en TSG tot een homogene massa en giet over de vergeten groenten. -Plaats in een tot 165°C voorverwarmde oven tot de groenten gaar zijn, of ongeveer 45min. tot 1uur. Naar gelang de dikte van de gratin.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu