Ingrediënten
Kalkoenrollade met ananas, gember en jenever
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Gember Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-fonds-de-cuisine-fond-de-gibier-6-x-1-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux brun 1kg - 8711100637035_Knorr_Professional___Bruine_Roux_1_kg_Hero_Image3 (1).png)
![](/dam/global-ufs/mcos/BENEFRA/calcmenu/products/BE-products/packshots/packshot/knorr-bereiding-voor-terrines-soufflés-gratins-1-x-32-kg/packshot.jpg/jcr:content/renditions/cq5dam.thumbnail.140.140.jpeg)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
suiker 250.0 g
-
water 1600.0 ml
-
blokjes verse ananas van 2 cm dik 1.0 st
-
vetstof 200.0 g
-
jenever 100.0 ml
-
winterwortel, heel fijn gesneden 100.0 g
-
sjalot, fijngesneden 100.0 g
-
bleekselderij, in stukken van 1 cm 100.0 g
-
room 270.0 ml
-
kalkoenrollade 1500.0 g
-
gemalen kaas 170.0 g
-
vergeten groentemix 1250.0 g