Menu
Punten

Ingrediënten

+

Kalfswangen

Groenten

  • winterwortel 400.0 g
  • pastinaak 400.0 g
  • zoete aardappel 500.0 g
  • rode ui 300.0 g
  • laurierblaadjes 5.0 st
  • olie 30.0 ml
  • rozemarijn 5.0 g

Als chef wil je alleen maar het beste voor je gasten. Dat geldt ook voor de gerechten van je menukaart als je die voor bezorging aan wilt bieden. Met hier en daar een kleine aanpassing maak je jouw bestsellers klaar voor delivery en takeaway.

...

Bereiding

  1. Kalfswangen

    • Maak de kalfswangen schoon en kruid ze met zout en peper.
    • Bak ze aan beide kanten en doe ze samen met de demi glace en de kalfsjus in een vacuumzak.
    • Trek ze vacuüm en gaar de wangen gedurende ca. 3,5 uur op 92˚C.
    • Snijd de schil van de citroen in fijne brunoise en snijd de koriander grof.
    • Maak de zak open, passeer het kookvocht en de citroen en de koriander toe.
    • Reduceer de saus naar smaak en voeg de wangen toe.
  2. Groenten

    • Schil de wortel, pastinaak en de zoete aardappels en snijd ze in grove stukken.
    • Maak de uien schoon en snijd ze in grove stukken.
    • Meng de gesneden groenten met de laurier, olie, tijm, rozemarijn, zout en peper.
    • Rooster ze gedurende ca 25 minuten op 185°C in de oven.
  3. Opmaak

    • Verdeel de geroosterde groenten samen met de kalfswangen over de disposable bakken.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu