Ingrediënten
Kalfsblokjes in tomatensaus met wintergroenten en polenta
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Préparation
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Knoflook Specerijenpuree 750 g.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182277992_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Pronto Can HI.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux brun 1kg - 8711100637035_Knorr_Professional___Bruine_Roux_1_kg_Hero_Image3 (1).png)
Serveer met polenta met blauwe kaas
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182316929_NL.png)
Ingrediënt naam
Préparation
-
Rundvlees, dik ribstuk 2.0 kg
-
Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 30.0 g
-
rode wijn 750.0 ml
-
dattes séchées, émincées 200.0 g
-
water 1.0 l
-
knolselder 450.0 g
-
Aardappelen, zoet 450.0 g
-
gele jonge wortelen 450.0 g
-
diepvries rode ajuin, gesneden 400.0 g
Serveer met polenta met blauwe kaas
-
water 500.0 ml
-
room 50.0 ml
-
boter 50.0 g
-
Kaas, blauwe 150.0 g
-
polenta 250.0 g