Menu
Punten

Ingrediënten

+

Préparation

Serveer met polenta met blauwe kaas


Zoete dadels, pittige blauwe kaas, de ietwat bittere rodewijnsaus: met zo veel lagen ontdekken je gasten bij elke hap iets nieuws.

...

Bereiding

  1. Préparation

    TIP: Serveer de polenta in de vorm van frietjes.
  2. Variant met ossobuco

    • Vervang het kalfshalsbroodje door 10 stuks kalfsossobuco.(kooktijd: 1,5 uur op 175°C)
    • Snijd de groenten in balkjes i.p.v. grove stukken en serveer apart bij de ossobuco.
  3. Serveer met polenta met blauwe kaas

    • Breng het water de boter en de Knorr Professional Liquid Concentrate Kip aan de kook en voeg er al roerend de polenta aan toe, laat 2 minuten zachtjes koken.
    • Mix ondertussen de blauwe kaas met de room en voeg die aan de polenta toe en roer goed om.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu