Ingrediënten
Kalfsblokjes in tomatensaus met wintergroenten en polenta
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Préparation
Serveer met polenta met blauwe kaas
Ingrediënt naam
Préparation
-
Rundvlees, dik ribstuk 2.0 kg
-
Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 30.0 g
-
rode wijn 750.0 ml
-
dattes séchées, émincées 200.0 g
-
water 1.0 l
-
knolselder 450.0 g
-
Aardappelen, zoet 450.0 g
-
gele jonge wortelen 450.0 g
-
diepvries rode ajuin, gesneden 400.0 g
Serveer met polenta met blauwe kaas
-
water 500.0 ml
-
room 50.0 ml
-
boter 50.0 g
-
Kaas, blauwe 150.0 g
-
polenta 250.0 g