Menu
Punten

Ingrediënten

+

Stoofpotje

Erwtenpuree

Emulsie


met The Vegetarian Butcher ™ NOChicken Chunks

...

Bereiding

  1. Stoofpotje

    • Stoom de The Vegetarian Butcher ™ NOChicken Chunks 15 min. aan 100°C.
    • Verhit de Phase with Natural Butter Flavour en bak er de The Vegetarian Butcher ™ NOChicken Chunks krokant in aan.
    • Voeg de witte-en groene asperges en de wortelen toe.
    • Bak 5 min. verder.
    • Blus met de Knorr Professional Intense Flavours Roast Umami.
    • Haal dadelijk van het vuur.
  2. Erwtenpuree

    • Kook de erwten tot gaar.
    • Plaats de erwten, de boter en de Flora Professional Plant 31% in een thermomix en mix tot een gladde massa.
    • Breng op smaak met de Knorr Professional Geconcentreerde Bouillon Groenten.
  3. Emulsie

    • Breng alle ingrediënten aan de kook en mix tot een schuimige massa.
    • Verdeel de bekomen emulsie over het stoofpotje.
    • Werk af met verse verveine.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu