Menu
Punten

Ingrediënten

+

Bereidingswijze

  • kabeljauwfilets 1.4 kg
  • peper en zout
  • eiwit gepasteuriseerd 60.0 g
  • Solo Professional Koken & Opkloppen 275.0 ml
  • Wortelen in brunoise 300.0 g
  • prei, in brunoise 800.0 g
  • aardappelen 1.0 kg

Bereiding compote

Bereiding Noilly Prat saus


...

Bereiding

  1. Bereidingswijze

    • Maak van de kabeljauw mooie porties en gebruik de afsnijdsels voor het maken van de farce.
    • Zet 1 uur op voorhand de pot van de cutter in de vriezer.
    • Draai vervolgens in deze cutter de afsnijdsels met peper, zout en het eiwit tot een gladde massa.
    • Voeg de Solo Professional Koken & Opkloppen toe en breng het geheel eventueel verder op smaak.
    • Zet de massa in de koeling om verder op te stijven.
    • Vermeng de wortel en de prei met de dragon.
    • Bestrijk de kabeljauw met de farce en panneer met de groenten.
    • Zet de vis vervolgens in een voorverwarmde oven op 120°C., met een kern van 63°C.
  2. Bereiding compote

    • Verhit de Phase en stoof er de uien in aan, voeg de tijm en de napolitana toe.
    • Voeg vervolgens de paprikapuree en de knoflook toe, laat reduceren tot compote dikte.
  3. Bereiding Noilly Prat saus

    • Verhit de Phase en fruit de sjalotten aan. Blus vervolgens af met de Nouilly Pratt en het water, voeg de visbouillon toe. Laat het geheel reduceren tot de helft. Voeg vervolgens de Solo toe, breng aan de kook en laat 5 min. zachtjes koken.
    • Passeer de saus en bind met de blanke roux, voeg de tuinkruiden toe.
    • Werk de saus af met de zure room.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu