Ingrediënten
Kabeljauwfilet met tomatencompote en Noilly Pratt saus
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Bereidingswijze
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Dragon 340 g.jpg)
Bereiding compote
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tijm.jpg)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/italiaanse-keuken/Pronto Can HI.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Professional Paprika Specerijenpuree 750 g.jpg)
Bereiding Noilly Prat saus
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/bouillon/8720182375339_NL.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/fonds---aspics/Roux blanc 10kg 8711100637141.png)
![](https://www.unileverfoodsolutions.be/dam/global-ufs/mcos/belgium/calcmenu/products/kruiden---specerijen/Knorr Primerba Tuinkruiden 700.jpg)
Ingrediënt naam
Bereidingswijze
-
kabeljauwfilets 1.4 kg
-
peper en zout
-
eiwit gepasteuriseerd 60.0 g
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 275.0 ml
-
Wortelen in brunoise 300.0 g
-
prei, in brunoise 800.0 g
-
aardappelen 1.0 kg
Bereiding compote
-
vetstof 100.0 ml
-
ajuinblokjes 100.0 g
-
Knorr professional knoflook Puree 5.0 g
Bereiding Noilly Prat saus
-
vetstof 50.0 ml
-
sjalotten, fijngesneden 50.0 g
-
noilly prat 200.0 ml
-
water 1.0 l
-
zure room 100.0 g
-
Solo Professional Koken & Opkloppen 300.0 ml