Menu
Punten

Ingrediënten

+

Gebraad

Gegrilde groenten

Saus


...

Bereiding

  1. Gebraad

    • Maak twee aparte inkervingen in het gebraad met behulp van een mes en wetstaal.
    • Vul 1 zijde met de basilicum en de andere zijde met de zongedroogde tomaatjes.
    • Wrijf het gebraad zorgvuldig in met de Knorr Primerba Tuinkruiden.
    • Bak vervolgens het gebraad in de oven op 185°C met een kerntemperatuur van 58°C.
  2. Gegrilde groenten

    • Snijd de groenten en krielaardappelen gelijkmatig en vermeng ze met de olijfolie en de Knorr Primerba Tijm.
    • Verdeel de groentjes over bakplaten en bak gedurende 25 minuten af op een temperatuur van 190°C
  3. Saus

  4. Serveertip

    • Je kan het gebraad zowel in dunne sneetjes als in 1 dikke snede serveren.
    • Het gebraad kan ook koud geserveerd worden als beleg of bij een slaatje.
    • Om het gebraad op te vullen, kun je de basilicum vervangen door rucola.
Home
Producten
Favorieten
Cart
Menu