Ingrediënten
Indische skewer met ketjap / Mangochutney / Frisse komkommersalade
Let op: we werken momenteel nog met een bètaversie. Feedback & opmerkingen zijn dus altijd welkom via UfsBe.Services@unilever.com. Bereken hier de kost van dit gerecht:
Ingrediëntenlabel
Indische skewer
Mangochutney
Frisse komkommersalade
Ingrediënt naam
Indische skewer
-
kippendijenvlees, ontbeend 1.0 kg
-
garam masala 6.0 g
-
Rasp van limoen 1.0 st
-
satéstokjes of spiezen 10.0 st
-
gegrilde en fijn gehakte pinda’s
-
Koriander, fijngesneden
Mangochutney
-
mango, in brunoise 400.0 g
-
rietsuiker 100.0 g
-
kurkuma 3.0 g
Frisse komkommersalade
-
Komkommer (geschild en ontpit) 700.0 g
-
rode ui, ingelegd 140.0 g